08 dec 2021

Covid-19 vaccination

Som noget nyt er det nu muligt at blive vaccineret mod Covid-19 her i klinikken

Hvem er omfattet af tilbuddet?

· Børn i alderen 5-11 år – også selvom de ikke er indkaldt i E-boks.

· Borgere fra 12 år og opefter der har modtaget indkaldelse til Covid-19 vaccination i E-boks – både 1. 2. og 3. vaccination.

Alle patienter der er tilmeldt ”Lægerne ved Domkirken” samt passanter, hvis egen læge har fravalgt at deltage i Covid-19 vaccination, kan blive vaccineret her i klinikken.

Vedrørende tidsbestilling:

· Log på E-boks og se om du har fået invitation til næste vaccine.

· Hvis du har modtaget 1. eller 2. vaccination med Pfizer/BioNTech, kan tiden bookes online på www.lægevejen.dk

· Hvis du har modtaget 1. eller 2. vaccination med Moderna, skriv da en mail til vores sekretærer, som kontakter dig vedr. tid.

Der bliver løbende lagt nye tider op online, så hold øje med lægevejen.dk, hvis du ikke kan finde en tid der passer dig.

Hvis du har symptomer fra de øvre luftveje, såsom ondt i halsen, hoste eller feber, må du ikke møde op i klinikken, og vaccinationen skal udsættes.

Afbud kan med fordel sendes på SMS 3022 2566 – gerne dagen før, da vaccinerne klargøres om morgenen.